|

Kategorie U7 1. turnaj – Ostrava, 1.5. 2024

Ve středu 1.5. 2024 se uskutečnil turnaj kategorie U7 (5-7 let), který se konal v Ostravě na domácím hřišti Arrows Ostrava. Celkem se zúčastnily čtyři týmy – Cannibals Šumperk, Arrows Ostrava, Camels Rožnov, Skokani Olomouc. (Bohužel chyběl tým Hit Opava.)

Turnaj nejmenších byl přesunut z minulého termínu kvůli chladnému počasí. Nový termín nám přinesl krásné slunečné počasí a celý tento den jsme si s hráči, trenéry a s rodiči pěkně užili.

Pro většinu našich hráčů to byli první zápasy a první soupeři. Během jednotlivých zápasů si hráči vyzkoušeli různé pozice v poli.

První zápas byl proti Camels. U hráčů i hráček byla vidět nervozita z prvního soupeře a z nového hřiště. Soupeři jsme se snažili vzdorovat, ale nedařilo se nám vyautovat běžce na metách, byli rychlejší. Odpalovat se nám dařilo, ale nestihli jsme doběhnou na metu. Konečný výsledek byl 15:5 pro Camels.

Dalším soupeřem byli domácí Arrows Ostrava. Díky předchozímu zápasu se hráči i hráčky sžili z hřištěm a už věděli co je čeká. Soupeři se nám dařilo vzdorovat a povedli se nám herní auty. Také na pálce se nám dařilo a i doběhnout na domácí metu. Konečný a těsný výsledek 8:10 pro soupeře.

Poslední třetí zápas nás čekal po obědě a na hráčích i hráčkách byla vidět již únava i z úmorného vedra. To se také podepsalo na hře, která už byla bez energie. Zadařili se zahrát situace a vyautovat protihráče a i na pálce se odpalovalo, ale na soupeře to už nestačilo. Zápas skončil prohrou 12:5.

Až na prohry jsme byli na hráče a hráčky hrdí jak se se vším poprali a že nic nevzdávali. Hráči, trenéři/rky i rodiče si turnajový den užili. Všichni odjížděli nadšení z nových zkušeností a věříme, že na dalším turnaji pro kategorii U7 soupeře opět potrápíme. Další turnaj nás čeká 12.5. 2024 v Olomouci.

Podobné příspěvky