Den s baseballem 2023 – 2. ročník

325 návštěvníků. Přesně tolik příchozích se v neděli 3.9. 2023 sešlo v Temenici na hřišti šumperských Cannibals. V posledním nedělním prázdninovém odpoledni se uskutečnil již druhý ročník Dne s baseballem.

Všichni návštěvníci si tak mohli na dvanácti stanovištích vyzkoušet své dovednosti spojené s baseballem a nejen to. Součástí letošního ročníku byl například i stánek zdravotní pojišťovny VZP, kde si soutěžící mohli vyzkoušet různá balanční cvičení. Dále se k nám poprvé přidala i iniciativa DĚTI DĚTEM, která zde měla také svůj prostor. Formou darů, či zakoupení drobných předmětů v jejich stánku, jsme mohli přispět na Lauru Košťálovou. Dobrá věc se podařila a za nedělní odpoledne se vybralo 6503 Kč. Svá soutěžní stanoviště letos měla i Nemocnice Šumperk, ve kterých jsme si mohli vyzkoušet první pomoc, nebo se zeptat nutričních terapeutů na zdravé stravování. Celou akcí nás
opět provázel a moderoval DJ Petr Kamlar. Počasí nás nezklamalo a my se již nyní těšíme na příští 3.ročník Dne s Baseballem.

Za tým Cannibals baseball Šumperk bychom chtěli poděkovat Nemocnici Šumperk a společnosti Mapo Group za výbornou spolupráci a pomoc s organizací. Samozřejmě poděkování patří i návštěvníkům a soutěžícím, bez nich by atmosféra na hřišti nebyla tak příjemná a hezká.

Děkujeme, Tým Cannibals

Podobné příspěvky