Letní soustředění Cannibals 2023

V termínu 21.8.2023 – 27.8.2023 se uskutečnilo soustředění Cannibals pro hráče i jejich rodiče.

Soustředění se skládalo ze dvou částí. První část, od pondělí do čtvrtka, se odehrála na baseballovém hřišti a našim úkolem bylo opět hráče připravit na dohrávku sezóny 2023. Tato první polovina byla věnována především baseballu a odehrávala se ve stejném duchu jako příměstské tábory. Začátek byl vždy v 8:00 na hřišti a dopolední část byla věnována tréninkům. Obědy nám zajistil stravovací provoz Nemocnice Šumperk. Po poledním klidu si všichni odpočali od náročného dopoledního programu v podobě různých her, výletu na kolech, plavání či střelbou na místní střelnici.

V druhé půli našeho soustředění jsme v pátek ráno odjeli s hráči a jejich rodiči směr Postřelmov, kde jsme se nalodili na rafty a vydali se sjíždět řeku Moravu. K ubytování nám posloužili vodácké kempy a naše stany. První přespání proběhlo ve Vile Háj a druhé v Moravičanech v kempu Tydra, přímo u řeky Moravy. I tato druhá část se nám vyvedla a počasí nás nezklamalo. Díky výbornému kolektivu, organizaci a počasí, jsme zažili mnoho humorných okamžiků a pohodových chvilek. Doufáme, že i v následujícím roce se nám podaří uspořádat neméně kvalitní akci.

Tímto bychom chtěli za všechny trenéry a účastníky poděkovat Nemocnici Šumperk (zejména stravovacímu provozu) za pomoc s organizací a stravování.

DĚKUJEME A TĚŠÍME SE NA PŘÍŠTĚ!!!!

Tým Cannibals

Soustředění na hřišti

Rafty

Podobné příspěvky