Cannibals X Hippos ČBP 2023 muži, 28.5. 2023

Mužská kategorie se každoročně účastní Českého Baseballového Poháru a i letos tomu nebylo jinak. Zápas se konal 28.5. 2023 na domácím hřišti Cannibals v Šumperku.

Tým mužské kategorie tvořil bývalí hráči, trenéři a starší hráči kategorie U15. Velkou oporou nám byl rodák ze Šumperka a odchovanec Cannibals Martin Šmoldas, který si odskočil z extraligy, kde hraje za Arrows Ostrava.

V 1. kole se muži utkali s prvoligovým týmem Hippos Brno. po zahájení utkání Cannibals svého soupeře zaskočili aktivní hrou a odpaly, které přinesly první body pro náš tým. Náskok vydržel dvě směny a soupeř nás pak dorovnal. Se soupeřem jsme drželi poměrně vyrovnanou hru, ale bohužel soupeř ukázal své kvality prvoligového týmu a přepálil naši obranu. V závěru jsme se ještě dostali k dalším bodům a skórovacím pozicím, ale na soupeře to již po dlouhém zápasu nestačilo.

Po tříhodinovém zápasu skončilo utkání rozdílem 12:22 pro soupeře a tím se bohužel tým Cannibals v letošním roce dále neprobojoval.

I přes nevalný výsledek se jednalo o velice zajímavou hru, která bavila hráče a i publikum na našich tribunách. Velice bychom chtěli poděkovat všem fanouškům, kteří se na nás přišli podívat a podpořit nás.

Již nyní se těšíme na další ročník ČBP a věříme, že nás přijdete podpořit a užít si baseball v Šumperku.

Těšíme se na vás.

Podobné příspěvky