První kolo zápasů kategorie U7 2023

V neděli 23.4. proběhlo první kolo zápasů našich nejmenších hráčů a hráček kategorie U7. Zápasy se konaly na domácím hřišti týmu Klasik Frýdek-Místek.

Pro naše nejmenší bylo vše nové a celkově to byla první zkušenost v opravdovém utkání se soupeři a na jiném hřišti. Přes malou nervozitu všichni vše zvládli na jedničku.
První zápas byl proti Skokanům z Olomouce, kde nám unikla první směna a ve zbytku zápasu jsme drželi krok. Druhý zápas byl proti domácímu Klasiku Frýdek-Místek, který již měl zkušenější hráče a i přes veškerou snahu se nám je nepodařilo porazit. Závěrečný třetí zápas byl proti zkušeným hráčům Arrows Ostrava, kteří nás nenechali bodovat.

Přes veškerou snahu jsme nebyli úspěšní ale i přes neúspěšný start (z hlediska výsledků) si všichni hráči a hráčky vše užili a odjížděli natěšení na další výzvy. Z turnaje i přes prohry hráči, hráčky a trenéři si odnesly cenné zkušenosti a poznatky na kterých je potřeba zapracovat.

Všechny hráče a hráčky musíme pochválit za jejich snahu a bojovnost.

V kategorii U7 pro sezónu 2023 se účastní týmy:

  • Cannibals Šumperk
  • Klasik Frýdek-Místek
  • Arrows Ostrava
  • Skokani Olomouc

Děkujeme pořadatelům, soupeřům a rodinným příslušníkům za příjemnou atmosféru a nádherný baseballový den. Už teď se těšíme se na další kolo zápasů.

Podobné příspěvky