| |

Úvod do sezóna 2023 a co nás čeká

Baseballová sezóna 2023 se nám blíží, termíny zápasů jsou již vypsány. Po náročné zimní přípravě se konečně vrátíme zpět na venkovní hřiště.

Všechny současné i budoucí fanoušky baseballu zveme na naše zápasy Šumperku i mimo naše město. Těšíme se na vaší podporu a věříme, že si hru užijete.
Rozpis zápasů Cannibals Baseball Šumperk najdete zde.

Na našem baseballovém hřišti v Šumperku budeme hostit “Český baseballový pohár Morava U11” kategorie do 11 let, který se bude konat od 9. do 11. června 2023. Turnaje se z účastní celkem 10 týmů (Arrows Ostrava, Hit Opava, Draci Brno, Hroši Brno, Hippos Brno, Ježci Jihlava, Nuclears Třebíč, Snails Orlová, Technika Brno a Cannibals Šumperk).

Letos se koná v České Republice mistrovství Evropy a věříme, že budete fandit našemu týmu. Český tým zazářil na World Baseball Classic (WBC je považován za mistrovství světa baseballu), kam se probojoval poprvé v historii a zanechal výraznou stopu. Zároveň se český tým díky svému výkonu již nyní kvalifikoval na další WBC.

Zveme zájemce a budoucí hráče ve věku 5-15 let na naše tréninky, kde si s námi mohou zatrénovat a vyzkoušet si baseball. Stačí přijít na trénink dané věkové kategorie. Náborové informace.

Další a bližší informace budeme zveřejňovat na našem webu a sociálních sítích.

Níže najdete více informací o baseballových týmech v České Republice:
https://www.ceskohrajebaseball.cz/

Podobné příspěvky