Ohlédnutí za sezónou 2016

Letos jsme se rozhodli účastnit všech kategorii mladších žáků. Nakonec jsme postavili družstva v kategoriích do 7, 8, 9 i 10 let. Pro kategorii do 10 let jsme navíc zorganizovali Bronzový superpohár. V soutěžích se navíc objevil další tým ze severní Moravy – Hit Opava. Díky novému přerozdělení baseballových oblastí se k nám přidal i tým Cobblers Zlín.

Tým mladších kadetů se postavil opět týmům ze severní Moravy a Polska. V silné konkurenci nakonec obsadil čtvrtou příčku, nicméně se nám podařilo udržet všechny polské týmy za námi.

Muži letos neměli tak šťastný los v baseballovém poháru, když narazili hned v úvodu na tým Olympia Blansko. Tým, který se netajil ambicemi na postup do Extraligy, hladce vyhrál 3:14. Část týmu, ve složení Tomáš Cahlík, Michal Zelený a Jakub Sitta, vypomáhala Orlům z Chocně v 2. nejvyšší soutěži.

Havraní pálka se letos musela obejít bez škol z Mohelnice, které se rozhodly nezúčastnit. Nicméně se v silné konkurenci nejlépe prosadila děvčata ze ZŠ Postřelmov. Mezi chlapci se stali vítězi chlapci ze 4. ZŠ Sluneční Šumperk.

Třešničkou na závěr sezony byla účast našeho speciálně složeného týmu do 11 let na turnaji ve Vídni. První zahraniční turnaj byl pro hráče výzvou a skončili na předposledním místě.

Na závěr sezony jsme na našem hřišti oslavili již 25. výročí našeho klubu za účasti bývalých i současných hráčů. Jako první změřili své síly naše mládež se svými rodiči. Poté bylo připraveno Homerun derby a nakonec si to rozdali týmy mládeže proti bývalým hráčům.

Podobné příspěvky